SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O PENZIJI: Evo šta kaže o IZNOSU, ovako živi čuvena LOTO DEVOJKA
Suzana Mančić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImage

zanimljivo

SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O PENZIJI: Evo šta kaže o IZNOSU, ovako živi čuvena LOTO DEVOJKA

Mančićeva iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru

Objavljeno: 08:27h

Voditeljka Suzana Mančić od prošle godine je i zvanično u penziji, e tom prilikom je otkrila koliko novca prima svakog meseca.

- Hvala Bogu! To sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem "laganica". Sa puno uživanja - istakla nam je ona tada.

- Ja volim život, volim da putujem, muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče, minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim - dodala je Suzana.

Suzana je, podsetimo, nedavno otvoreno pričala o estetskim korekcijama.

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav... A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: "Devojko, vi izgledate kao antička boginja". Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš. Ja sam želela da budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - kazala nam je Suzana Mančić tom prilikom.

Voditeljka je udata za grčkom biznismena Simeona Ocomokosa pa živi na relaciji Beograd-Atina.

Suzana otkriva kako funkcionišu njen suprug i ona, te dodaje da joj brak na daljinu upšte ne pada teško:

- Sa Simeonom sam tri godine u srećnom braku i ništa ne bih menjala. On je non-stop u poslu, oboje smo radoholičari i zbog toga moram da ga pratim i putujem više tamo nego što on dolazi u Beograd. Kao što sam vezana za Srbiju, on je za Grčku i mi se razumemo i dobro funksionišemo. On me je terao da se preselim kod njega još odavno, ali ne znam da li bih to mogla. Ovako smo navikli, a ako se desi da se javi potreba za nekim promenama, tako će i biti. U Srbiji sam napravila karijeru, tu su mi ćerke, porodica, prijatelji i poslovi, tako da mislim da ne bih bila spremna da odem i da mi sve to bude na distanci. Bez obzira na to što smo često razdvojeni, to ne utiče loše na naš odnos. Udata sam, a živim kao devojka! Volim tako da se našalim - kaže voditeljka.

Bonus video:

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.